Gåshud utlovas när Newkid samarbetar med Naod för att ge oss den emotionella singeln Julibarn. En låt som bär känslorna på utsidan och det bli till ett magiskt möte mellan dessa storheter i studion.

Nordiska Favoriter

Allt inleds med ett avskalat piano och Newkids sång, innan allt snyggt och pampigt byggs upp tillsammans med Noad och innan sista tonen klingat ut, har låten inte lämnat någon oberörd.

Låten är skriven av artisterna tillsammans med Isac Cederborg, Pontus Kalm och Peg Parnevik.

Newkid

Vad tyckte du?
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Lover
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Dolby Atmos
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.