Den Los Angeles-baserade producenten Bisaria ger sig på en av de bättre låtarna på Billie Eilish senaste album Hit Me Hard And Soft. Jag snackar såklart om låten Lunch som här blivit till en pumpande klubblåt där basen slår mot trumhinnan och får en att vilja dansa loss till Eilish när hon sjunger om att ta för sig av den där där kvinnan som hon tycker är så läcker.

Nordiska Favoriter

Känns som Bisarias remix av låten kan passa extra bra på dansgolvet när man dansar tillsammans med den där personen som får hjärtat att slå extra slag. Om inget så verkar det som både Eilish-fans och fans av bra klubbmusik tagit till sig remixen. För just nu har den strax under 60.000 streams på YouTube efter bara 10 dagar.

Klicka igång här nedan och lyssna.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011