Åh, perfekt inför sommarens fester och uteserveringar släpptes idag en remix-EP för låten Honey från Troye Sivans senaste album Something To Give Each Other.
Det är Mura Masa som står för produktionen och vi bjuds på tre olika versioner av Honey och hela samlingen är uppenbarligen släppt i samarbete med glassen Magnum. För den som vill ha något stort i munnen lite då och då, så att säga…
I alla fall. Jag tyckte det var tre sköna remixer och definitivt perfekta för kommande DJ-set. Så få lite ny inspiration till din spellista och sommarens soundtrack.

Popmuzik Podcast

Just nu gör Sivan sig redo att möta publiken under sin Something To Give Each Other-turné som inleds i Lissabon den 29:e Maj för att sedan komma till Stockholm och Hovet den 5:e Juni.

Om du uppskattar nya musiktips i Popmuzik får du mer än gärna stötta mitt arbete med bloggen som Patreon. Då det inte finns några rika finansiärer i ryggen eller någon reklam på sidan är det ett fint sätt att göra det möjligt för bloggen att hållas vid liv. Tack.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011