HBTQ-artisten ETHAN tar med oss ut på dansgolvet och ger oss den läckra klubbsingeln Divine intervention. Låten släpps tillsammans med en sexig musikvideo, där sångaren bland annat åker motorcykel och dansar runt i ett rum draperat med tyger. Temperaturen höjs när en maskerad man kommer in och dansat tätt intill ETHAN.

Favoriter Apple Music

Produktionen är skön mix av klassisk klubbmusik med houseinslag i produktionen. Det ger låten ett bra driv, och känns som den borde passa fint på det mer regnbågsfärgade dansgolvet.

Divine internention är även titelspåret från ETHANs senaste EP som släpptes tidigare i våras, som bland annat innehåller singeln Single in the club och Like it.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011