Omslag

Say Lou Lou imponerar stort när de här släpper en cover på Kate Bush låt You’re the one.
Låten i sig är tagen från albumet The Red Shoes från 1993 och blev aldrig en singel från plattan, utan får ses ses som ett bra albumspår.

DOLBY ATMOS

Say Lou Lous version är härligt drömliknande som duon oftast gör sina låtar. Samtidigt är den skönt medryckande med bas och gitarrkompet och den gör sig perfekt som en eftertextlåt skulle jag säga. Jag hade ju lätt använt den i en film om jag var musikansvarig.

Om singeln berättar duon:

”Efter att vi precis hade skrivit Waiting for a boy körde vi längs en landsväg och You’re the one spelades. Det kändes konstigt att höra en Kate Bush-låt som vi inte kände igen och aldrig hade hört, men den berörde oss – den kändes som ett syskon till Waiting for a boy, ett nästa kapitel i samma historia. Så, vi bestämde oss för att, trots att vi många gånger hade sagt att Bush aldrig borde framföras av andra, göra vår egen tolkning av den.”

Say Lou Lou

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011