Den 20-årige talangen Noak Hellsing är tillbaka för att följa upp When the shadows go home för att ge oss den luftiga och skönt behagliga singeln Die without letting you know. Låten ger oss mjuka trummor till ett gitarrkomp och över arrangemanget ligger Noaks uttrycksfulla röst som levererar popmagi för oss. På låten sjunger Hellsing om att kämpa med tvivel och ånger inför en kärleksrelation som håller på att rinna honom ur händerna.

Nordiska Favoriter

Die without letting you know är en låt som ligger mig väldigt nära hjärtat. Det är en ärlig låt, kanske den ärligaste jag släppt hittills, vilket gör det hela mer spännande men också läskigare. Låten är producerad av Jacob Werner och skriven av mig, Jacob Werner och Benjamin Roustaing”.

Man kan ju inte bli annat än imponerad av Noak vid detta laget. Med Die without letting you know får vi andra smakprovet från kommande EP:n YESTERYEAR och det känns definitivt som vi upplever något stort. Lyssna på låten här nedan.

Noak Hellsing

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK LOVER 2
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011