Under slutet på förra året fick hela svenska folket lära känna Mapei i Så Mycket Bättre. Hennes tolkning av Eagle-Eye Cherrys Save Tonight översatt till Minns ikväll kan inte ha undgått någon. Nu är artisten tillbaka med singeln Salut, här skildras en ärlig berättelse om att vilja fly vardagen in i festens epicentrum. Låten premiärspelades passande nog på ELLE-galan och andas i mitt tycke den perfekta sommarhiten!

POPMUZIK SUMMER

Med sig för att skapa denna partydänga har artisten Petrus, Marcus Svedin och Niklas Carson. Såhär säger artisten själv om processen.

”Först kändes det som en utmaning, men Niklas, och Marcus är så bra på att göra det. Och Petrus penna är så fin! Det känns som jag äntligen kan släppa kontrollen, och skriva med någon annan.”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

POPMUZIK SUMMER

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011