Om du också älskar synthig elektropop så ska du klicka på play omedelbart här nedan. För det är precis det som Odyssette ger oss när han remixar singeln Where love lives av Druzy.

Nordiska Favoriter

Här bjuds vi på härlig retroproduktion med ett läckert och medryckande syntharrangemang som garanterat kommer få igång det laserdränkta dansgolvet.

Om remixen berättar Odyssette.

”Från första lyssningen inspirerade WLL mig, sången och melodierna fångade in mig och det var så mycket rå retro DISCO-energi redan att det kändes som en passande sammanställning att få med lite futurism till mixen. Jag känner att vi har fått något som passar lika bra hemma, på bio eller på dansgolvet.”

Med andra ord, är det bara att höja volymen och dansa loss till Where love lives här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Popcast
Share.
KMR Studios

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.