Om du också älskar synthig elektropop så ska du klicka på play omedelbart här nedan. För det är precis det som Odyssette ger oss när han remixar singeln Where love lives av Druzy.

DOLBY ATMOS

Här bjuds vi på härlig retroproduktion med ett läckert och medryckande syntharrangemang som garanterat kommer få igång det laserdränkta dansgolvet.

Om remixen berättar Odyssette.

”Från första lyssningen inspirerade WLL mig, sången och melodierna fångade in mig och det var så mycket rå retro DISCO-energi redan att det kändes som en passande sammanställning att få med lite futurism till mixen. Jag känner att vi har fått något som passar lika bra hemma, på bio eller på dansgolvet.”

Med andra ord, är det bara att höja volymen och dansa loss till Where love lives här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011