Gåshud sprider sig över hela kroppen när Smith & Thell bygger upp för refräng på nya singeln UFO. Tillsammans med Mikky Ekko och ingen mindre än Jocke Berg har de komponerat en låt där klinkande piano och Queen-liknande dramatik blandas med americana, pop och folkmusik till en härlig musikalisk resa som tar ut svängarna rejält.

DOLBY ATMOS

Såhär säger Maria Smith om nya släppet:

”En utomjordisk resa, en man som lever i rymden trots att hans kropp går på planeten jorden. Om att känna som om man är på utsidan och tittar in. Om att studera andra människor som om de vore en annan art. Man försöker anpassa sig och förstå genom att kopiera beteenden. Och kanske också om vår egen stora önskan att en dag kunna läsa rubrikerna: ’Vi har hittat liv på en annan planet’. Till alla missanpassade och alla utomjordingar där ute!”

I detta nu är duon ute på vägarna och reser Europa runt, det aktuella släppet kan inget annat än vara den perfekta live-låten och är inte svåra att förstå. Ge den en lyssning så sitter den där! När du ändå klickar på play, så får du gärna klicka på delningsknappen i webbläsaren också för att spara ner en genväg till Popmuzik på hemskärmen i mobilen. på det viset är bloggen bara ett klick bort vilket är perfekt då den dagligen uppdateras med nya musiktips, varvat med intervjuer och annat musikrelaterat.

Vad tyckte du?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011