Den amerikanska artisten Clairo gör oss redo för sitt tredje album. Charm heter det och följer upp Immunity från 2019 och 2021-års album Sling.

Skicka in din musik

Första smakprovet från Charm är singeln Sexy to someone. En mysig indiepoplåt vars produktion är varm och behagligt medryckande. Den är som låten solblekts av 70-talets popmusik och känns både nostalgisk och ny på samma gång. En riktigt trevlig låt skulle jag säga, som jag kände fick ta plats på min personliga sommar-spellista, för där hör den ju hemma.

Albumet är samproducerat av Clairo och Leon Michels och släpps den 21:e Juli.
Om du vill upptäcka fler låtar från Charm eller bara ha koll på grym popmusik i allmänhet, så ska du definitivt spara ner en genväg till Popmuzik på din mobils hemskärm. Bara klicka på delningsknappen i din mobils webbläsare, välj ”Lägg till på hemskärmen”, klart. Då är dagliga inlägg om musik bara ett klick bort, samt att du på det viset kan få notiser från bloggen när nya spännande inlägg är publicerade. Bra va?

Vad tyckte du?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011