Augustine är det senaste namnet att lägga sin sång på en reklamfilm för Volvo.
När de nu ska lansera kampanjen för elbilen EX90 är det till tonerna av låten New World Coming som framförs av sångaren.

Covered PSB

New World Coming är skriven av Barry Mann och Cynthia Weil. Ursprungligen släptes låten av den före detta The Mamas & The Papas-sångaren Cass Elliot år 1970, samt av Nina Simone 1971.

När Augustine nu tolkar låten blir det något helt annat. Drömliknande och filmisk målas låten upp som en stämningsfull ballad som är helt och hållet inspelad på en mellotron för att hedra retrosoundet i originalet.

”Den här låten är hoppfullhet i sin renaste form och det kändes väldigt speciellt att göra en cover av den just nu. Den rymmer så mycket sårbarhet och kraft på samma gång.”

Augustine
Vad tyckte du?
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011