Augustine är det senaste namnet att lägga sin sång på en reklamfilm för Volvo.
När de nu ska lansera kampanjen för elbilen EX90 är det till tonerna av låten New World Coming som framförs av sångaren.

Apple Music

New World Coming är skriven av Barry Mann och Cynthia Weil. Ursprungligen släptes låten av den före detta The Mamas & The Papas-sångaren Cass Elliot år 1970, samt av Nina Simone 1971.

När Augustine nu tolkar låten blir det något helt annat. Drömliknande och filmisk målas låten upp som en stämningsfull ballad som är helt och hållet inspelad på en mellotron för att hedra retrosoundet i originalet.

”Den här låten är hoppfullhet i sin renaste form och det kändes väldigt speciellt att göra en cover av den just nu. Den rymmer så mycket sårbarhet och kraft på samma gång.”

Augustine
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Popcast
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.