Rebecka Ceder och hennes musikprojekt CEDER hörde du bland annat i bloggen när hon släppte EP:n Distans i fjol. Nu är sångerskan tillbaka med den skönt souliga poplåten Shut down.

Följ på Apple Music

Inspirationen till låten kom efter att hennes bästa kompis Johanna Pettersson berättat om en dejt och om hur enkelt det kändes. Han kändes för bra för att vara sann, och det skrämde henne. Med den grunden satte de sig ner och skrev låten Shut down.

”I’m used to complicated and you’re not complicated – so I shut down”

Rebecka kommer från Varberg i Halland och hon både skriver och producerar sin musik. Hon är dessutom mentor i Systrarna Halland, där de uppmuntrar tjejer till att skriva och producera musik.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK SUMMER
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011