Rebecka Ceder och hennes musikprojekt CEDER hörde du bland annat i bloggen när hon släppte EP:n Distans i fjol. Nu är sångerskan tillbaka med den skönt souliga poplåten Shut down.

Gareth Nugent – Even mountains fall

Inspirationen till låten kom efter att hennes bästa kompis Johanna Pettersson berättat om en dejt och om hur enkelt det kändes. Han kändes för bra för att vara sann, och det skrämde henne. Med den grunden satte de sig ner och skrev låten Shut down.

”I’m used to complicated and you’re not complicated – so I shut down”

Rebecka kommer från Varberg i Halland och hon både skriver och producerar sin musik. Hon är dessutom mentor i Systrarna Halland, där de uppmuntrar tjejer till att skriva och producera musik.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Dolby Atmos
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.