Sweat är som lite som titeln antyder, en varm sommarlåt som handlar om lust och desperation där man gör vad som helst för att få ens känslor besvarade.

DOLBY ATMOS

Produktionen är behagligt medryckande och Isak tar ett steg från den mer dramatiska pop han släppt tidigare. Visst, det är stor dramatisk i texten och Isak Danielssons magiska röst kan få alla låtar att ha en visst nivå av dramatik och framför allt vemod över sig. Men här låter han mjuka gitarrer och varma synthar bygga upp arrangemanget som i refrängen lägger till behagliga trummor medan Isak andas ut texten, likt som han vill att den andre ska andas in i honom.

Det är både sårbart och sensuellt. Texten leker med alla känslor och begär som sångaren har för den där speciella personen, när han vill doppa sig djupt i den andres pool. Där kan man ju läsa in vad man vill tänker jag… Sedan är det ju läckert att Isak gått all in Troye Sivan och verkligen spelar på både sex och twinkness i bilder och videor inför låten.

Sweat är skriven av Isak tillsammans med Simon Strömstedt, som även producerat låten, som enligt mig definitivt kan bli sommarens snyggaste hångellåt.

Om du uppskattar Sweat och att hitta ny musik i bloggen, så tycker jag du ska spara en genväg till Popmuzik på din mobils hemskärm. Då bloggen uppdateras dagligen med nya inlägg om musik är det ett perfekt sätt att hålla koll på all grym musik och spännande intervjuer. Det enda du behöver göra är att klicka på delningsknappen i din mobils webbläsare, välj ”Lägg till på hemskärmen”, klart. Tack för det.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK SUMMER

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011