I somras släppte ellakate den upplyftande singeln Dry med tillhörande musikvideo. Till en organisk produktion leker artisten sig fram med vokaler och melodi på ett imponerande lätt sätt. Inspirationen bakom låten har artisten hämtat från känslan av utbrändhet och att känna sig likgiltig. ellakates ambition men låten är att få kontakt med lyssnarna genom den känslomässigt starka texten och drivande, medryckande melodin.

Skicka in din musik

Den här låten handlar om den onda cirkeln av utmattning och känsla av att domna. Dry förmedlar den inre frustration jag har över att inte kunna gräva mig ur det hålet. Jag älskar blandningen av livliga instrumentaler som kontrasteras intill texter som uttrycker min trötthet.

ellakate

Det aktuella släppet är taget från artistens kommande EP som planeras släppas tidig höst. Med tanke på den glittrande storbandsjazz-aura Dry är insvept i ser vi fram emot vad artisten kommer presentera på minisamlingen.

ellakate

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Lover Patreon
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011