I somras släppte ellakate den upplyftande singeln Dry med tillhörande musikvideo. Till en organisk produktion leker artisten sig fram med vokaler och melodi på ett imponerande lätt sätt. Inspirationen bakom låten har artisten hämtat från känslan av utbrändhet och att känna sig likgiltig. ellakates ambition men låten är att få kontakt med lyssnarna genom den känslomässigt starka texten och drivande, medryckande melodin.

POPMUZIK SUMMER

Den här låten handlar om den onda cirkeln av utmattning och känsla av att domna. Dry förmedlar den inre frustration jag har över att inte kunna gräva mig ur det hålet. Jag älskar blandningen av livliga instrumentaler som kontrasteras intill texter som uttrycker min trötthet.

ellakate

Det aktuella släppet är taget från artistens kommande EP som planeras släppas tidig höst. Med tanke på den glittrande storbandsjazz-aura Dry är insvept i ser vi fram emot vad artisten kommer presentera på minisamlingen.

ellakate

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Svensk Pop Apple Music

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011