Mysig vispop blir det när Bo Sundström från Bo Kaspers Orkester framför låten Hörde en fågel tillsammans med den finlandssvenska singer/songwritern Frida Andersson. Resultatet är en fin liten låt som de två artisterna skrivit ihop och som stilla funderar över hur livet kommer att gestalta sig.  För dom små, för ungdomarna och kanske för en själv.

Följ på Apple Music

Allt arrangerat bjuder på ett mysigt lunk tillsammans med musikernas komp där gitarren får stå i centrum. Det är liksom en låt som skapar känslan av att gå en promenad en varm och solig sommardag, där man kan supa in miljön och atmosfären, samt just fundera på det som artisterna sjunger om.

Bo och Frida har sjungit tillsammans från och till sedan 2013 och för åtta år sedan spelade de in en svensk version av den finländske artisten Rauli  Baddings låt Paradiset och även låten Drömlänges, skriven av Frida själv.

Du hör det mysiga resultatet här nedan. När du ändå är här för du gärna spara ner en genväg till Popmuzik på hemsidan av din mobil. Då bloggen uppdateras dagligen med ny musik är det ett perfekt sätt att komma ihåg att besöka sidan regelbundet.
Klicka bara på delningsknappen i din mobils webbläsare, välj ”Lägg till på hemskärmen”, klart. Tack för det.

Vad tyckte du?
+1
1
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011