I samband med att Cissi Wallin släppte sitt debutalbum Jag är en handgranat kom hon till Göteborg för en spelning på Nefertiti tillsammans med Paperwing, STINA och malinmarie.

Skicka in din musik

Dagen efter spelningen mötte jag upp Cissi på hennes hotell för att göra en fika-intervju i foajén. Det blev ett härligt och öppet snack om uppväxten i Uddevalla, om att våga testa olika kreativa uttryck; från skådepelare, skribent, radiopratare och musik. Utöver det pratade vi om spelningen på Nefertiti, arbetet med nya albumet och tankarna kring det.
På det hela blir det ett inspirerande samtal i en avslappnad miljö. Du kommer kanske märka lite mer bakgrundsljud än vanligt i podden, men det bidrar ju också till charmen att sitta tillsammans med oss kring fikabordet så att säga.

Trevlig lyssning och om du uppskattar mina poddintervjuer får du mer än gärna stötta arbetet med bloggen som Popmuzik Liker eller LoverPatreon. Då bloggen enbart drivs av passionen för musiken och viljan att lyfta fram duktiga artister finns ingen reklam på sidan eller rika finansiärer i ryggen. Din hjälp som Patreon gör det med andra ord möjligt att driva bloggen vidare så dagens och morgondagens artister har en plattform att synas på i ett musiklandskap som mer och mer styrs av algoritmer.

Vad tyckte du?
+1
1
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011