David Blair är en artist från Kanada. Han släppte låten Alone together första gången 2012, men nu har låten fått en uppdatering och kallas för driving remix. Med det tar David bort den mer akustiska sättning som präglade originalet och här blir det mer medryckande radiopop, vilket jag självklart älskade.

Popmuzik Lover Patreon

För produktionen står sångaren tillsammans med Alexander Asp och spelades in i Göteborg och Berlin åren 2019 och 2023. Så låten och remixen har tagit en lång väg för att nå till dina öron idag.

Låten i sig är inspirerad av sångarens personlig upplevelse och tankar om att vi är alla är ensamma, men ändå tillsammans. ger låten ett universellt perspektiv på den unika naturen i varje mänskligt liv, genom att förstå ensamheten i varje individuell existens som det förenande element som binder oss alla tillsammans. Vi är alla ensamma, men ändå tillsammans.

Hoppas du gillar resultatet, som du hör här nedan.

Vad tyckte du?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK SUMMER
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011