Ärligt och melankoliskt berättar Townsend om ett förhållande som inte längre är. Singeln Yours blev hans sätt att friskriva sig sin sorg och bearbeta de känslor han kände. Det är aldrig lätt att komma över någon och det gör betydligt ondare när man endast har vackra minnen att titta tillbaka på. Men oavsett hur lätt eller svårt det är måste man gå vidare.

Dolby Atmos

Med akustisk gitarr, vacker röst och inlevelse blir den här låten en emotionell fullträff. När refrängen kommer och melodin höjs en oktav brister hjärtat på mig och jag känner varenda känsla townsend förmedlar. Denna Nashville-baserade musiker och producent är helt klart ett namn att hålla ögonen på framöver. Tillsammans med låtsläppet får vi dessutom en vacker lyric-video där artisten avskalat sitter och spelar på sin gitarr i skymningsljus.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Följ på Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.