Har du sett den charmiga romantiska dramakomedin The Idea of You på Amazon Prime? Om inte så har du något att se till helgen. Jag menar, det ska ändå bli soligt och varmt så du kan behöva fly värmen lite. Samtidigt behöver du hålla dig uppdaterad med denna filmsnackis som just nu setts av fler än 50 miljoner människor sedan den släpptes i början av Maj.

Svensk Pop Apple Music

Filmen är baserad på en bok med samma namn och handlar i korta drag om 40-åriga singelmamman Solène (Anne Hathaway) som får ihop det med den 24-årige sångaren i hennes dotters gamla band-crush August Moon. (Spelad av Nicholas Galitzine). Det är lättsamt och charmigt om ålderskilnad och blind kärlek, men också om det hat som uppstår när andra inte godkänner en relation de inte har att göra med.

I alla fall. Då August Moon är ett band så finns det en hel del musik med i filmen (bra sådan till och med). Nu har det släppts en video till ”singeln” Guard down. En medryckande pop/rock-låt som känns typisk pojkband:aktig. Kul att det är skådespelarna från filmen som spelar och sjunger, samt filmens regissör Michael Showalter som även står bakom kameran här.

Detta är ändå så nära ett riktigt band man kan komma, skulle jag säga.
När du ändå är här så får du gärna överväga att bli Patreon och stötta bloggen som Popmuzik Liker eller Popmuzik Lover. Då bloggen inte har några rika finansiärer eller reklam så är det enbart en passion för musik som driver bloggen tillsammans med just de som valt att vara Patreons. Så tack för att du vill att bloggen ska fortsätta leva vidare.

Självklart finns ett helt soundtrack från filmen om du inte kan få nog av August Moon. Soundtracket har streamats 13 miljoner gånger av publik som inte kan få nog av att lyssna på Galitzine och grabbarna.

Vad tyckte du?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011