We Three fortsätter att rida på deras glada våg. Det var ju i Maj som trion släppte albumet Happy, från vilken du här kan se musikvideon till singeln Kissin’ when we’re mad. En låt där sångaren Manny Humlie sjunger om att man kanske borde kyssas istället för att bråka.

Svensk Pop

Kissin är ett maniskt ögonblick… Precis som allt helvete bryter ut kan en enkel kyss bota allt.”

Produktionen är filmisk, som med en stark melodi och uttrycksfullt framförande, riktigt sätter nivån för hur bandet levererar i sina låtar.

Videon följer låtens känsla och tema och spelar verkligen ut alla emotionella kort som ingår i framförandet. Missa inte.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.