Carly Rae Jepsen sjunger om dateingspelet på nya singeln Beach house. Om alla glana karaktärer man råkar på och hur det sällan blir att man hittar den rätta. Vilket också får bli handlingen när hon berättar för sina dejting-eskapader för ett par vänner när de är på stranden. Sjukt underhållande och lite lätt over the top med dansande hunks runt sångerskan.

Popmuzik Lover Patreon

Beach house är skriven av Jepsen tillsammans med Nate Cyphert och Alex Hope varav den sistnämnde även producerat. Låten är tagen från sångerskans kommande album The Loneliest Time som släpps den 21:a Oktober.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011