Svenskar och svenska artister hatar inte sommaren.
Uno Svenningsson är inget undantag. Han sjöng ju bland annat låten Vågorna i en reklam för Pripps Blå 2007, vars reklamfilmer lite blivit synonymt för den svenska sommaren med västkust, bad och grill på stranden med en öl i handen.

Nordiska Favoriter

Nu tar Uno med oss in i den eviga sommaren när han firar 40 år som artist och släpper singeln Sommar utan slut. Det är härligt medryckande radiopop och en perfekt låt att spela på stranden eller till sillen under midsommar.

Sommar utan slut är skriven av Uno och sonen Mark Bihli. Om singeln berättar Uno för bloggen:

”Sommar utan slut, det hade väl varit underbart!
Började skriva på en idé som jag hade, och insåg snart att det var en låt som gjorde mig väldigt glad.
Den här låten är ett riktigt litet lyckopiller.”

Om du också vill ha en sommar utan slut och älskar du att upptäcka ny musik, så tycker jag du ska spara ner en genväg till Popmuzik på hemskärmen i din mobil. Då bloggen uppdateras dagligen med nya låtar, så är det perfekt att besöka sidan regelbundet och en genväg i mobilen hjälper extra bra. Klicka bara på delningsknappen i din mobils webbläsare, välj ”Lägg till på hemskärmen”, klart. Tack för det och lyssna nu på Unos nya låt.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011