Det är rytmiskt och lekfullt när Ira Moon här är aktuell med sin nya singel Addicted. Låten släpps som del av EP:n I Need Adrenalin, som även är något sångerskan sjunger på låten där hon berättar om behovet av kickar för att känna sig levande. För ibland är det som sagt den där boosten av adrenalin som behövs för att kicka igång sig själv.

Skicka in din musik

Addicted ger oss skönt melodisk drum’n’bass där synthar och rytmerna får oss att vilja dansa till denna låt som passar lika bra på det energifyllda dansgolvet, som i spellistan.

Om singeln berättar Ira Moon för bloggen:

”Själva storyn är, turligt nog, helt påhittad men känslan av att vara så uttråkad att man måste göra något galet för att känna att man lever är något jag kan relatera till. Låten kom helt av sig själv. Jag sjöng bara massa påhittade ord och efteråt märkte jag hur det blev till en hel story som jag sen byggde vidare på. Ljudbilden formas av distade gitarrer och euphoriska synthar och produktionen har jag gjort tillsammans med Pauline Klarr. Hoppas ni gillar den lika mycket som jag!”

Jag tycker det är kul att det är så många som väljer att testa drum’n’bass-genren när de skapar musik. Det blir liksom både lekfullt och nostalgiskt, samtidigt som det oftast känns mer melodiskt nu än det gjorde på 90-talet när första vågen kom.

Om du uppskattar att upptäcka spännande artister och låtar i bloggen får du gärna stötta arbetet med Popmuzik som Patreon. Då bloggen inte har några rika finansiärer eller störande reklam är Popmuzik Liker eller Popmuzik Lover ett fint sätt att bidra och göra det möjligt att vi även i fortsättningen kan ha en svensk musikblogg bland alla AI-styrda spellistor.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK SUMMER
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011