Sunny släppte ju den lysande singeln Samma språk i somras som du kunde upptäcka i bloggen tillsammans med en intervju med artisten. Nu har Popmuzik-favoriterna Febern från Luleå remixat låten till en varm och dansant version med härlig touch av 80-tal och den Kaliforniska sommaren. Underbart!

Nordiska Favoriter

För mig som älskar den där varma och retrodoftande produktionen på allt, så var ju detta kärlek vid första lyssningen. Jupp, så enkel är jag. Men popmusik ska ju vara enkel. Och såhär underbart dansant.

Jag kopplade upp mig med Sunny och Febern så de kunde berätta lite mer om remixen och låten.

Du hör Samma språk (Febern remix) här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music Svensk Pop
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.