Sunny släppte ju den lysande singeln Samma språk i somras som du kunde upptäcka i bloggen tillsammans med en intervju med artisten. Nu har Popmuzik-favoriterna Febern från Luleå remixat låten till en varm och dansant version med härlig touch av 80-tal och den Kaliforniska sommaren. Underbart!

POPMUZIK LOVER 2

För mig som älskar den där varma och retrodoftande produktionen på allt, så var ju detta kärlek vid första lyssningen. Jupp, så enkel är jag. Men popmusik ska ju vara enkel. Och såhär underbart dansant.

Jag kopplade upp mig med Sunny och Febern så de kunde berätta lite mer om remixen och låten.

Du hör Samma språk (Febern remix) här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011