Sunny släppte ju den lysande singeln Samma språk i somras som du kunde upptäcka i bloggen tillsammans med en intervju med artisten. Nu har Popmuzik-favoriterna Febern från Luleå remixat låten till en varm och dansant version med härlig touch av 80-tal och den Kaliforniska sommaren. Underbart!

Nordiska Favoriter

För mig som älskar den där varma och retrodoftande produktionen på allt, så var ju detta kärlek vid första lyssningen. Jupp, så enkel är jag. Men popmusik ska ju vara enkel. Och såhär underbart dansant.

Jag kopplade upp mig med Sunny och Febern så de kunde berätta lite mer om remixen och låten.

Du hör Samma språk (Febern remix) här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.