Röyksopp samarbetar än en gång med Astrid S för att gav oss idag låten Just wanted to know från kommande albumet Profound Mysteries III.

Popmuzik Lover Patreon

Albumet i sig är då tredje och sista delen i Profound Mysteries och släpps den 18:e November, vilket i alla fall jag ser fram emot. Albumet innehåller även samarbeten med Alison Goldfrapp, Jamie Irrepressible, Susanne Sundfør, Pixx och Maurissa Rose.

Just wanted to know är skönt funkig och lite behagligt chillad i stil skulle jag säga. Den där perfekta låten att dansa lite försiktigt till i en bar medan man balanserar sin gin & tonic i handen. Vilket passar bra, för i morgon, den 19:e Oktober är det ju Gin & Tonic-dagen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011