Röyksopp samarbetar än en gång med Astrid S för att gav oss idag låten Just wanted to know från kommande albumet Profound Mysteries III.

Popmuzik Lover Patreon

Albumet i sig är då tredje och sista delen i Profound Mysteries och släpps den 18:e November, vilket i alla fall jag ser fram emot. Albumet innehåller även samarbeten med Alison Goldfrapp, Jamie Irrepressible, Susanne Sundfør, Pixx och Maurissa Rose.

Just wanted to know är skönt funkig och lite behagligt chillad i stil skulle jag säga. Den där perfekta låten att dansa lite försiktigt till i en bar medan man balanserar sin gin & tonic i handen. Vilket passar bra, för i morgon, den 19:e Oktober är det ju Gin & Tonic-dagen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011