I Am Boleyn är tillbaka i bloggen med singeln Tiny love. Här får vi en storlagen och dramatisk elektropoplåt som hämtat lite av inspirationen från den episka filmmusiken till filmen Terminator av Brad Fiedel.

Popmuzik Podcast

Här sugs vi in i en futuristisk produktion med atmosfäriska synthar och tunga beats. Texten handlar om att motstå attacken av att bli kär. Att det bara är känslor och inget verkligt. Känner dig igen dig i känslan? Att inte förlora dig själv i något så litet som kärleken?

Resultatet är ännu en imponerande låt av I Am Boleyn, från kommande albumet Lost In Space.

Följ I Am Boleyn på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011