I Am Boleyn är tillbaka i bloggen med singeln Tiny love. Här får vi en storlagen och dramatisk elektropoplåt som hämtat lite av inspirationen från den episka filmmusiken till filmen Terminator av Brad Fiedel.

Popmuzik Popcast

Här sugs vi in i en futuristisk produktion med atmosfäriska synthar och tunga beats. Texten handlar om att motstå attacken av att bli kär. Att det bara är känslor och inget verkligt. Känner dig igen dig i känslan? Att inte förlora dig själv i något så litet som kärleken?

Resultatet är ännu en imponerande låt av I Am Boleyn, från kommande albumet Lost In Space.

Följ I Am Boleyn på sociala medier.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music Svensk Pop
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.