Duon Covered in Snow, som består av Mikael Engström och Tom Hedlund från Stockholm, är tillbaka med ny musik och samtidigt presenterar de även att de just nu jobbar mot sitt kommande debutalbum.

DOLBY ATMOS

Först ut från albumet är singeln September and silence. En storslagen poplåt med en synthproduktion där tunga trummor och läcker elektronisk arrangemang skapar en låt som andas hit. Det är härligt dramatiskt och Mikaels uttrycksfulla röst skänker ett fint vemod till låten skulle jag säga.

”Alla låtar behöver inte vara så krångliga. Ibland kan de bara beskriva känslan av att gå hem från ett sammanhang och känna sig otillräcklig, trots att man gett allt.
Känslan av att vilja hålla andan på grund av rädslan för att förlora det man allra helst vill ska finnas.”

Visst känns September and silence som ett spännande smakprov inför kommande albumet? Jag gillade det massa och om du uppskattar synthig pop, så lär du göra det också.

Om du vill höra fler låtar av Covered in Snow eller liknande artister så tycker jag att du ska bokmärka Popmuzik i din webbrowser, eller spara ner en genväg till bloggen på hemskärmen i din mobil. Då bloggen uppdateras dagligen med nya musikinlägg så är det en perfekt sida att besöka regelbundet. Klicka bara på delningsknappen i din mobils webbläsare och välj ”Lägg till på hemskärmen”. Tack.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011