Kvartetten Girl Scout jobbar just nu mot sin andra EP, som döpts till Granny Music och som släpps den 27:e September. Men innan vi kommer dit får vi här den emotionella indieballaden Bruises. Och vilken ballad sedan!
Med stor känsla i arrangemanget där slagvek och gitarrer målar upp en tvättäkta stadiumlåt som kommer att skapa gåshud medan du håller upp mobilen för att lysa upp konserten tillsammans med dina åskådare.

Följ på Apple Music

Om singeln berättar låtskrivaren och gitarristen Viktor Spasov:

Bruises är en låt om att nå en viss ålder där man inser att de vuxna och äldre människorna omkring en egentligen inte är vuxna utan bara barn som fastnat i äldre kroppar. Det är en låt om att försöka förstå och förlåta de felaktigheter eller brister som människor nära dig kan ha och på något sätt är hela låten en påminnelse för mig själv att försöka välja kärlek och tålamod istället för ilska och irritation.”

Girl Scout

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011