Efter debutsingeln Du och jag, som släpptes i Februari och Om du vill som kom månaden efter, är det dags för Frida Lif att ge oss den pulserande singeln Bryr du dig?

Popmuzik Podcast

Med en rytmisk vers där sångerskan sjunger om hennes ex ovilja att satsa på förhållandet och samtidigt oviljan att släppa taget. Det blir liksom att vilja ha kakan men ändå ha den kvar och allt blir bara halvdant. Vilket ledde till att det tog slut mellan dem. Låten blev också den första som Frida skrev efter uppbrottet.

När sedan refrängen kickar in blir det pulserande pop med synthar, skönt driv och energi. Det är som att sångerskan visar upp att hon helt enkelt gått vidare och blivit starkare. För mig var detta en grym sommarpoplåt och det känns perfekt för Frida att släppa låten när vi snart går in i Maj. En låt som lär funka fint i många spellistor under försommaren.

Glöm inte att du kan stötta mitt arbete med Popmuzik som Patreon. Du gör du det möjligt för bloggen att leva vidare och med det kan fler artister att upptäckas i bloggen. Klicka dig till Patreon och bli antingen Popmuzik Liker för 12 kr i månaden eller Popmuzik Lover för 32 kr. Ditt stöd gör skillnad för både bloggen och artisterna som lyfts fram och du kan avsluta när du vill.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011