Med singeln After all släpper Andy Rozz och LL1 deras senaste samarbete ihop efter en ström av singlar och EP:n Wait For You tidigare i år.
Den nya låten ger oss en klubbdänga med stor refräng och stark melodi. Det är EDM-pop när det är i den bättre skolan och den svenska duon visar att vi som nation är världsledande i genren.

Nordiska Favoriter

Om singeln berättar duon för bloggen:

”Vi har utan tvekan hittat vår musikaliska passion inom klubbscenen. Det finns så mycket musikaliskt djup och känslor som kan utforskas med dansproduktionsverktygen till hands idag, och vi är stolta över att vara en del av den rörelsen.”

Vad säger du? Får du en känsla av att det är partyhelg eller får du en känsla av att det är PARTYHELG?

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK LOVER 2

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011