Den 24-åriga artisten och producenten Lina Cooper från Los Angeles, USA, har du redan upplevt en del gånger här i bloggen. Bland annat tillsammans med Rian Cult i låtar från EP:n 6pm Conversations in Miracle Mile That Turned Into… Om du vill fortsätta att upptäcka nya låtar i bloggen och spännande artister så tycker jag du ska stötta mitt arbete som Patreon. Du kan bli Popmuzik Liker för så lite som 12 kr i månaden eller Popmuzik Lover för 32 kr. Det är bloggens Patreons som gör det möjligt att driva Popmuzik vidare, så du gör en bra sak inte bara för bloggen utan även för alla artister som med bloggen har en plattform att synas på.

DOLBY ATMOS

Nu är Linda aktuell med punkpopsingeln Too much to ask. Här bjuder artisten oss på en medryckande känsla i form av läckra gitarriff och skön attityd. Det känns som en perfekt radiodänga för de som vill ha lite råare sound, men ändå behålla popnerven i låtar. Samtidigt är det kul att uppleva bredden i Coopers musik och stil. Hon är definitivt inte främmande att testa olika stilar. Från ren pop, indiepop och nu då punkpop.

Too much to ask är skriven ur perspektivet av en besatt person som upplever obesvarad kärlek. Vilket oftast slutar i kaos, om man inte vet var gränserna går. Så lagom är bäst, som det heter.

Vad tycker du om nya singeln? Klicka igång och lyssna.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK LOVER 2

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011