Jag fick lite Dubstar-vibb över singeln You were not really amazing med Francesca e Luigi. Det är sådär härligt sarkastiskt och lagom elakt när Jessica Brannefors sjunger att personen inte var så värst bra. För visst är det något man skulle vilja säga till vissa, men man har inte riktigt hjärtat att göra det… Kanske att denna låt kan peppa en att vara lite mer rak på sak och ärlig. Lite osvenskt, som det heter.

Följ på Apple Music

På tal som osvenskt så har du möjlighet att göra något osvenskt genom att stötta bloggen som Patreon. Det är ett fint sätt att visa uppskattning för alla grymma poplåtar som läggs ut i bloggen varje dag och något som håller bloggen levande. Inte supervanligt med Patreons i Sverige, men du som läser detta är ju inte ”vanlig”, du är en superhjälte, som väljer att bli Patreon. Eller hur?

Tillbaka till You were not really amazing.
Lysande pop är det i alla fall, med den där lekfullheten som vi numera förväntar oss av Francesca e Luigi. Låten är tagen från duons CD POP PAIN PLEASURE, där vi nu får låt efter låt som singlar. Lite som bakvänd ordning, men det är ju det som gör det hela så genialt. Som det mesta Francesca e Luigi gör.

Vad tyckte du?
+1
1
+1
2
+1
1
+1
1
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011