Albin Lee Meldau visar än en gång upp sin magiska och starka röst när han nu släpper singeln Sinking like a stone. Låten i sig är femte smakprovet från artistens kommande album som släpps till hösten.

Svensk Pop Apple Music

Om singeln berättar Albin:

“En låt om ett minne av ett uppbrott och om känslan av att sjunka som en sten. Precis som de tidigare singlarna från kommande skivan så har jag skrivit och spelat in med Eg White.”

Jag tyckte detta var riktigt snyggt ju. Klassisk pop, under tre minuter. Det är precis såhär som en bra låt ska vara. Trollbinda en från första andetaget, där snygga melodier och harmonier håller en fast. Lägg till stråkar för den där magiska pricken över i:et.

Ja, det är bara att lyfta på hatten och säga tack för en ännu grym låt herr Meldau.

Glöm heller inte att bokmärka Popmuzik i din webbläsare så att du påminns om att dagligen komma tillbaka. För det är nämligen dagligen du hittar nya musiktips i bloggen varvade med intervjuer och annat kul. Om du tycker att bloggen gör ett fint jobb får du mer än gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du arbetet med bloggen också. Då får man guldstjärna.

Men nu lyssnar vi på Sinking like a stone tycker jag.

Vad tyckte du?
+1
1
+1
9
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011