Nej, det är inte en cover av låten Blackbird med The Beatles som HILMA gjort här. Det är hennes egna skapelse, som som då blir sångerskans andra singel efter att ha debuterat med Espresso i höstas. I samband med det släppet kunde du även läsa en intervju med artisten i bloggen, så om du missat den tycker jag du ska klicka dig till inlägget och läsa. Du hittar också en hel del roliga intervjuer i bloggen varje vecka, så om du inte redan gjort det tycker jag du ska bokmärka bloggen eller lägga till den i din RSS-läsare, så att du inte missar alla härliga artistporträtt.

Svensk Pop Apple Music

Den nya singeln bjuder in oss till ett snyggt musiklandskap som känns färgad av 90-talets produktion där organiska instrument möter de elektroniska. Sedan förstärks det av HILMAs souliga röst. Snyggt är det i min mening, och låten gav mig en känsla av bland annat Dido, vilket jag tyckte var mys.

Singeln Blackbird beskriver de inre konflikter och olika måenden som en tvingas att hantera i livet. Att påverkas av andra människors åsikter, men också om att känna sig självsäker och peppad. Här är just koltrasten där där rösten som peppar dig och påminner dig se det positiva i vardagen, även om det ibland är motigt.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011