Comfort Royale bestående av Isy och Felix och bildades år 2021 efter att ha träffats på Open Mic. Ända sedan dess har de båda suttit ihop och tillsammans skapat något alldeles unikt. Snart aktuella men en debut-EP och flertalet framträdande på några av Australiens största festivaler i sommar har de rönt framgångar med sin indiepop.

Popmuzik Lover Patreon

Nu är guldkustens favoritduo tillbaka för att leverera ännu mer läckra hookar och sköna produktioner. I don’t need your love är en hyllning till alla tiders discodiva och sänder ett tydligt budskap om att man inte behöver någon för att känna sig hel. Rytmerna är medryckande och den snygga basgången tar tag i mig omedelbart. Ljudbilden är nostalgisk men bär samtidigt på en igenkänningsfaktor. Helt klart en låt redo för dansgolvet!

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011