Comfort Royale bestående av Isy och Felix och bildades år 2021 efter att ha träffats på Open Mic. Ända sedan dess har de båda suttit ihop och tillsammans skapat något alldeles unikt. Snart aktuella men en debut-EP och flertalet framträdande på några av Australiens största festivaler i sommar har de rönt framgångar med sin indiepop.

Popmuzik Popcast

Nu är guldkustens favoritduo tillbaka för att leverera ännu mer läckra hookar och sköna produktioner. I don’t need your love är en hyllning till alla tiders discodiva och sänder ett tydligt budskap om att man inte behöver någon för att känna sig hel. Rytmerna är medryckande och den snygga basgången tar tag i mig omedelbart. Ljudbilden är nostalgisk men bär samtidigt på en igenkänningsfaktor. Helt klart en låt redo för dansgolvet!

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.