Med sitt medryckande arrangemang kommer det bli svårt att sitta still när du hör den härliga singeln In control med Blind Lake. Det är lite folk-popvibbar över låten i form av gitarr och blås. Jag gillade detta. Klassisk pop i modern skrud skulle man kunna säga.

Popmuzik Lover Patreon

Om singeln berättar duon:

”Det finns ekon av tidiga Jayhawks & Wilco genom vårt Blind Lake-flter; rytmiskt, melodiskt och med stora harmonier. Texterna handlar om våra försök att söka kontroll i våra liv för att undvika att tippa över kanten till meningslöshet.
Vissa människor tolkar det där med att ta kontroll över andra eller lura sig själva genom att hålla fast vid fel saker att kontrollera.”

Bakom Blind Lake hittar vi Måns Wieslander och Lotta Wenglén. Bandet har tidigare släppt albumen On Earth och Street Life. Med In control får vi ett smakprov från kommande EP:n Wellness som släpps under hösten.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011