Malmö- / Göteborgsduon Högstadiet är tillbaka med en ny singel som de döpt till Margareta och med den följer de upp Staden är förlorad, som de släppte i Februari i år.

Popmuzik Podcast

Den nya singeln handlar om kampen mot psykisk ohälsa, och om att flytta ifrån sin hemstad men ändå inte känna att man lämnat den helt bakom sig. Minnen från förr är alltid svåra att fly från och allt för ofta undrar man ju vad som hände med den och de personer som man lämnade bakom sig. Det blir med det en tänkvärd låt om stora förändringar, att växa upp men också att växa ifrån. En resa de flesta ändå gör och jag jag tänker mig att de flesta någon gång funderat på vad som hände sedan.

Jag tyckte det blev en fin låt detta. Snyggt piano målar upp låten tillsammans med synthar och slagverk medan sångaren Max Undén tänker tillbaka på saker som varit.
Vilka känslor väcker Margareta för dig?

Om du vill ha koll på bloggen tycker jag du ska lägga till den bland dina bokmärken i din webbläsare. Du kan även spara sidan till din hemskärm på mobilen. Då jag lägger ut nya musiktips i bloggen varje dag är bra musik bara ett klick bort.

Vad tyckte du?
+1
1
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011