Debbii Dawson upptäcktes för många amerikanare när hon gjorde en magisk akustisk tolkning av ABBAs klassiker Dancing Queen i programmet America’s Got Talent 2022. Om du inte redan sett den, så är det läge att klicka igång tolkning här nedan och bara trollbindas av framförandet. När du ändå är här så tycker jag du ska spara ner Popmuzik på hemskärmen i din mobil. Bara klicka på delningsklappen och välj ”Lägg till på hemskärmen”, klart och tack!

Nordiska Favoriter

Nu är Debbii aktuell med singeln Happy World. När låten blommar ut i en ABBA-doftande refräng blev jag helt såld. Sjukt snygga meloderi och harmonier som borde få fans av den svenska gruppen som i år firar 50 år sedan Waterloo att bli helt till sig. Det är sån där dramatisk pop som jag faller för med en gång och jag verkligen älskar Debbiis sångröst.

Happy World är skriven av sångerskan tillsammans med Kevin Hickey och Alida Garpestad Peck, samt producerad av Zhone som bland annat producerat Rush för Troye Sivan. Så han vet verkligen hur en hit ska slipas så att säga.

Vad tyckte du?
+1
1
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011