Ida Schönbeck ger sos en emotionell poplåt om att ha identitetskris. Något som jag kan tänka mig att många kan relatera till, när de går in i vuxenvärlden, när man ska ha ansvar men kanske inte tillräckligt mycket erfarenhet. Här sätter i alla fall Ida verkligen ord på både de tankar jag själv hade på den tiden (och ibland fortfarande har), samt att hon lindar in det hela i en läcker produktion som osar svenskpophit. Sedan får jag som Göteborgare ge extra plus för fina referensen till staden som ligger som små påskägg i texten.

Skicka in din musik

Om singeln Rundgång berättar sångerskan för bloggen:

“Det här är en tonsatt identitetskris. Panikattacker blandas med torra ordvitsar och popmelodier bråkar med hiphoptrummor. Den handlar om att vara ung, att ha all tid i världen men för lite erfarenhet för att göra nåt vettigt av den. Jag hoppas den kan ge tröst åt dem som liksom mig behöver påminna sig om att det är okej att inte ha alla svar. Bara djupa andetag, det kommer att bli bra.”

Rundgång är ett samarbete med producenten Johan Andersson som även släpper musik under namnet JHN, som du upplevt många låtar av här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011