Helena jobbar idag som musiklärare i Mölnlycke utanför Göteborg. Hennes musikaliska resa inleddes med piano och sång i kyrkor och hon bland annat gått kungliga musikhögskolan i Stockholm.

Nordiska Favoriter

Nu är Helena aktuell med popballaden Love comes, som skrivits av låtskrivartrion Albertus Fagerström & Lennartsson.
Här bjuds vi på en emotionell och kraftfull ballad med snyggt filmiskt arrangemang med smäktande stråkar, körsång som ger gåshud. I centrum av allt hör vi Helenas uttrycksfulla röst leverera en låt om kärlek och att känna ensamhet i tvåsamheten. Att upptäcka kärleken i de små vardagsnära situationerna, att ställa upp för varandra och vilja fortsätta tillsammans.
Med andra ord är det en text som många kan relatera till, vilket gör låten än mer slagkraftig skulle jag säga.

Missa inte denna popballad som du hör i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011