Minns du den danska duon Me & My? Du vet, de som fick en enorm hit med Dub-i-dub 1995. Låt min presentera 2216. Detta är döttrarna Molly och Shelly till Susanne Georgi från just Me & My, som nu har skapat en egen grupp. De debuterar här med singeln You can call me baby.

Svensk Pop Apple Music

Jag skulle väl inte säga att denna är lika klistrig och ögonblicklig som just Dub-i-dub, men kul dansant pop som tillsammans med en futuristisk musikvideo presenterar denna unga duo från Andorra.
Molly och Shelly är dock inte helt nya på popscenen, trots att de enbart är 11 och 13 år gamla. De har uppträtt i Got Talent España och La Voz Kids, så de känns lite som Andorras svar på Marcus & Martinus, skulle man ju kunna säga.

Videon till You can call me baby är skapad av Dandream Films och resultatet ser du här nedan. Glöm heller inte att bokmärka bloggen samt aktivera webbnotiser, så att du får en notis när du kan hitta nya härliga popinlägg i bloggen.

För den som fortfarande blir lite nostalgisk av att höra just Dub-i-dub, så kan ju detta vara lite kul popvetenskap att döttrarna går i mammas fotspår.

Vad tyckte du?
+1
1
+1
3
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011