Den svenske EDM-producenten Redvess bjuder in den amerikanska sångerskan Drea Jeann för att ge oss den härligt upplyftande singeln I wanna know.

Popmuzik Podcast

Med bra energi och lekfull produktion, tillsammans med stark melodi blir detta en fullträff för både dansgolvet och spellistorna där ute. Redvess bjuder oss på varm somrig känsla, med sköna tropical house-vibbar. På låten frågar Drea Jeann om den andre känner samma nivå på kärleken som hon själv gör. Så vi snackar med andra ord om härlig sommarromans som ger en extra bubblande känsla till låten. Mys.

Vill du dansa till en låt som I wanna know denna vår? Om du gillar och vill upptäcka fler EDM-hits i bloggen får du gärna bli Patreon och stötta mitt arbete med bloggen. Det gör det möjligt att driva bloggen vidare som den just nu enda svenska musikblogg som dagligen ger dig nya inlägg och musiktips. Det är ju värt att stötta som musikälskare.

Klicka igång I wanna know här nedan och känns värmen och energin i hörlurarna.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011