Att bry sig för mycket om killen som är desperat och helt besatt av dig är så ute! Istället ska du ta hans bankkort och skämma bort dig själv med en lyxig solresa, allt betalt av samma killes kort. Dessa tydliga instruktioner sänder Sabrina Carpenter alla tjejer på nya singeln Espresso.

Nordiska Favoriter

Om låttexten är oklara har Carpenter tillsammans med regissören Dave Meyers skapat en steg-för-steg-guide i musikvideoform. Inledningsvis ser vi Carpenter kasta av en kille från en båt för samtidigt ta hans kreditkort. Efter att Sabrina och hennes vänner har gjort en rejäl shoppingrunda, smuttar de på fruktiga drinkar från solstolar med väloljade strandvakter. Precis när hon tror att dagen inte kan bli sötare pekas hon ut henne för den lokala polisen, men fnissar hela vägen till finkan.

Textförfattandet är finurligt och refrängen sätter sig omedelbart. Att artisten väljer att inkludera ett stort mått av humor tjänar henne väl. Sabrina må vara störts i USA, men det känns som hennes sockersöta pop skapar chockvågor över hela världen just nu.
Om du vill höra mer av Sabrina och denna typ av pop, så ska du bokmärka Popmuzik samt aktivera webbnotiser. På det viset blir du påmind om att besöka bloggen regelbundet för att få din dagliga dos av nya poplåtar.

Vad tyckte du?
+1
2
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011