Himlen Bror är tillbaka i bloggen och denna gång har han Lava Lap med sig för att leverera singeln Född att förlora. Produktionen har ett skönt driv med sina beats och synthar med läckert inslag av acid house. Det är en låt att förlora sig i på dansgolvet till och dansa natten igenom skulle jag säga.

Popmuzik Lover

Född att förlora är en hyllning till alla som inte pallar rätta sig i ledet, jaga framgång, eller skaffa en sund inställning till fest. Att leva livet som man vill och gärna i 200-knyck. Att gå sig egna väg och helt enkelt köra sitt race.
Kolla in videon här i bloggen.

Himlen Bror

Vad tyckte du?
+1
0
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.