Himlen Bror är tillbaka i bloggen och denna gång har han Lava Lap med sig för att leverera singeln Född att förlora. Produktionen har ett skönt driv med sina beats och synthar med läckert inslag av acid house. Det är en låt att förlora sig i på dansgolvet till och dansa natten igenom skulle jag säga.

Följ på Apple Music

Född att förlora är en hyllning till alla som inte pallar rätta sig i ledet, jaga framgång, eller skaffa en sund inställning till fest. Att leva livet som man vill och gärna i 200-knyck. Att gå sig egna väg och helt enkelt köra sitt race.
Kolla in videon här i bloggen.

Himlen Bror

Vad tyckte du?
+1
0
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK LOVER 2

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011