Titus Drott är en singer-songwriter från Göteborg. Med inspiration av artister som Elina och Ed Sheeran levererar västkustsonen sina innersta tankar för oss. Det gör hans låtar både sårbara och ärliga när han sjunger ut dem.

Följ på Apple Music

”Mina låtar är som ett smärtsamt klart fönster in i mina tankar och känslor. Jag tror att de som skulle gilla mina låtar mest är människor som vill förstärka känslor genom musik. De som lyssnar efter tröst, värme och sorg snarare än styrka.”

Titus Drott

Debuterade gjorde Titus Drott 2019 med singeln Bird och har sedan dess släppt ytterligare tre singlar, innan det nu är dags att släppa sin femte i form av I’m not alright.

Den nya singeln är en reflektion över ett tidigare förhållande och de känslor som håller sig kvar efter uppbrottet.
Det här är den mest personliga och ärliga kärlekslåten som jag har släppt hittills”, berättar sångaren och man hör verkligen på uttrycket och orden att han sjunger från hjärtat.

Låten i sig är fint avskalad när det framförs tillsammans med ett piano. Det ger ett tydligt fokus på texten och sången på det viset. Visst blir det både fint och väldigt effektivt?

Om du uppskattar att hitta nya låtar av spännande artister som just Titus Drott och vill höra mer bra musik i bloggen, så tycker jag du ska bli Patreon och stötta mitt arbete med att driva bloggen. Det gör det möjligt för den att leva vidare och att artister har en plattform att upptäckas av sin publik.
Det finns stora möjligheter att du då även kan höra mer av just Titus, som släpper sin debut-EP Writing In The Dark senare i höst.

Vad tyckte du?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011