Robinette är en artist som levt för musiken och dansen genom livet. Det var 2020 som hon för första gången skrev en egen låt, efter att ha blivit inspirerad av en kompis som hade gjort detsamma. Sagt och gjort, så skrev Robinette låten Allt för henne och fick sedan hjälp av sin far att producera upp låten inför släppet året därpå.

DOLBY ATMOS

Efter tre singlar och snart två och ett halv år senare är det dags för Robinette att släppa sin nya singel Din attention.
Här bjuds vi på en medryckande poplåt med ett organiskt sound, som läckert mixar läckra synthar och liveinstrument. Det blir nästan som en livekänsla när man hör låten, eller vad tycker du om känslan och produktionen här?

Texten är kaxig och lekfull när artisten sjunger om att leka lite med någon annans känslor. Där personen i låten mest bara vill ha just den andres uppmärksamhet. Inget mer än så.

Robinette berättar för bloggen:

”Idén till denna låt föddes efter en konversation med en kompis som nyligen hade haft kontakt med sitt ex, men enbart för att hon ville ha hans uppmärksamhet. Han trodde att han skulle kunna få tillbaka henne, vilket aldrig var hennes tanke. Jag kunde verkligen känna igen mig i hennes känsla, just när man har kontakt med någon där man egentligen inte vill ha ut något mer av det än uppmärksamhet. Jag tänkte att det här skulle kunna bli en väldigt kul låt, och när jag väl satte mig för att skriva så skrev den sig själv.”

Om du vill fortsätta upptäcka spännande artister i bloggen så tycker jag du ska bli Popmuzik Lover på Patreon. Det är ett fint sätt att stötta bloggen för det arbete som görs med att lyfta fram all musik. Glöm heller inte att bokmärka bloggen och aktivera webbnotiser. På det viset är du bara ett klick bort från daglig musikinspiration.

Vad tyckte du?
+1
3
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011