Det är äntligen dags för The Scarlet Opera att följa upp EP:n Comedy som de släppte tidigare i våras. Första nya singeln ut med gruppen från Los Angeles är That kind of woman, vars textvideo du kan kolla in här nedan.

Dolby Atmos

Nya singeln är härligt medryckande med sin nostalgiska produktion. Låten i sig balanserar mellan pop och rock tillsammans med en hel del attityd. Visst får du också en känsla av Queens klassiker Fat bottomed girls i refrängen? Självklart älskar jag det.
Med låten hyllar The Scarlet Opera kvinnan som är allt, vilket bandet berättar mer om:

”Det är menat att vara lika bitskt som det är lättsinnigt, lika befallande som det är slarvigt. That kind of woman lever livet genom tofsarna och leker med dem som en uttråkad katt. Hon är din mamma, Hollywood-stjärna, hetaste förälskelsen, pojkvän, ängel och sköka. Hon finns inom alla – och hon är redo, även när du inte är det.”

Det är med andra ord bara att höja volymen och stig in i The Scarlet Operas glittrande värd än en gång.

The Scarlet Opera

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.