Da Buzz är verkligen i ropet just nu. De släppte albumet My Life i fjol och på det en hel del nya singlar, samt att de just nu jobbar på ny musik i studion.

Följ på Apple Music

Men innan det kommer helt nya låtar är det dags för Per Lidén och Annika Thörnquist att blicka tillbaka till 2003. För det var det året som låten Alive släpptes första gången. Denna gång samarbetar de med producenterna Mangoo och IZKO för att ge Alive en uppdatering till dagens sound, 21 år senare.

Resultatet har här blivit tyngre och mer passande för dansgolvet av idag. Det är ett läckert driv och fylligare sound vilket jag gillade. Samtidigt som det är samma lysande melodi från 2003. Med andra ord kommer fans av originalet inte att bli avskräckta av denna version, det garanterar jag.

Om låten och samarbetet berättar Per för bloggen:

Alive är den låt som förmodligen betyder mest för oss som artist/grupp. Den glädje vi ser hos folk än idag när vi spelar låten är helt magisk. Så när vi fick förfrågan om samarbete på en helt ny version så blev vi väldigt glada. Mangoo har vi hört förut och han har stora framgångar på både Spotify och radio, IZKO är en ”upcoming” artist som producerar mycket bra musik. För oss var det givet att ta fram en ny tyngre version som passar klubbar av idag och det fick vi verkligen genom detta samarbete.”

Vill du också höra denna uppdaterade version av Alive på dansgolvet?
Om du vill höra mer från Da Buzz i bloggen så tycker jag du ska bokmärka sidan och aktivera webbnotiser. På det viset får du en påminnelse att besöka Popmuzik när det finns fler lysande musiktips i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
2
+1
4
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011