Brian Hazard och hans musikprojekt Color Theory är tillbaka.
Denna gång är allt mycket mörkare när han bygger upp stämningen i form av singeln Death Machine. Med en något suggestiv känsla, men också med en skön lekfullhet i produktionen fångar Color Theory verkligen mitt intresse här.

Covered PSB

Låten i sig är handlar om det mänskliga sinnet och om vår uppfattning om säkerhet och fara. Med låten undersöker artisten den märkliga tudelningen mellan vår kropps fysiska verklighet och vårt sinnes fantasifulla förmåga.

Brian förklarar:

”Du kan köra på motorvägen i 130 km/h, helt vilsen i tankar, fridfull trots den mycket verkliga risken att dö i en krasch. Eller så kan du ligga tryggt i sängen och samtidigt vrida och vända på dig i timmar, grubblande om något som hänt i det förflutna eller något som kanske aldrig kommer att hända alls.”

Med singeln får vi sista smakprovet från Color Theorys kommande album, som släpps i Oktober.

Color Theory

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011