Suggestivt, maffigt och svulstigt. Synonymerna kan göras många för att beskriva norska Delaras singel Unbound. Hennes vackra röst kanske ni känner igen från den virala covern på Albin Lee Meldaus Josefin där Delara sätter sin unika touch. 

Popmuzik Lover

Det aktuella släppet bjuder in oss in en värld av syntar, stråkar och orientalisk fägring. Luftigt, men samtidigt med en smärta och tyngd får vi genom Unbound ta del av artistens persiska musikarv på ett häpnadsväckande och filmiskt sätt. Innebörden och texten är dock låtens allra främsta styrka och så här säger artisten själv om den. 

Unbound handlar om sorgen vi bär på som en emotionellt intelligent art.
Man blir bunden till andra människor och materialistiska ting -och bär bördan av att veta att allt runtom oss en dag blir borta. Låten reflekterar kring hur fridfullt det hade varit inuti mig om jag inte hade varit känslomässigt bunden till någon eller något.”

Delara

Med ett album i sikte ska det bli spännande att höra hur artisten väljer att presentera sitt sound och musikalitet i en helhet. Fortsättning följer.

Delara

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Lover
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Podcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.